donderdag 23 april 2009

Donderdag 23 april 2009

Vandaag de eerste campagneposters geplakt in Zeist. De borden waren allemaal nog leeg, want andere partijen wachten op hun lijstnummer voordat ze de posters kunnen plakken. We kregen al veel positieve reacties van voorbijgangers en mensen die ook vinden dat er een einde moet komen aan de bio-industrie, het stierenvechten en de verschrikkelijke wijze waarop zwerfdieren in andere Europese lidstaten worden bestreden.







Vanavond zit ik in Pauw en Witteman voor het eerste tv debat van lijststrekkers voor de Europese Verkiezingen. Wij zijn de enige echt duurzame partij die niet blijft hangen in de korte termijn economische belangen van mensen, maar echt een koerswijziging wil naar een duurzaam en diervriendelijk Europa. Dat geluid zal ook vanavond hard nodig zijn!



Oja, morgen om 11.00 uur gaat de stemwijzer in de lucht en mogen de lijsttrekkers als eerste de stellingen beantwoorden (live via politiek24 te zien). Denk dat veel mensen die onze standpunten nog niet kennen en de kieswijzer invullen, blij verrast zullen zijn dat ze bij de Partij voor de Dieren uitkomen. Want steeds meer mensen vinden dat er een omslag nodig is naar duurzaamheid, solidariteit en mededogen.

http://ping.fm/8f0H0

1 opmerking:

  1. ik plak hem ook even

    http://Halderberge.plakzuil.nl/Zoek/politiek/partij-voor-de-dieren.html

    BeantwoordenVerwijderen